THE MATRIX

8 ulasan:

 1. Balasan
  1. Baca perlahan lahan2, Usah tergesa gesa, pasti saudara akan faham juga.

   Padam
 2. salam tuan empunya blog,
  terima kasih kerana mengongsikan pengetahuan yg ada..

  saya ingin tumpang bertanya..untuk masuk ke dimensi lain yg lebih complex, kita perlu kata kunci..soalan saya, adakah setiap dimensi mempunyai kata kunci yg berbeza atau menggunakan 1 kata kunci yg sama?

  BalasPadam
  Balasan
  1. Saya pun ingin tahu juga

   Padam
  2. fahami akan maksud syahadah-kunci langit dan kunci syurga.

   Padam
 3. assalamualaikum...

  sy pernah terbaca 1 artikel psal 'quantum jumping' yg mne konsep yer lbih krg sma mcm apa yg saudara terangkan dalam topik 'the matrix' ni. berkenaan realiti lain yg wujud selain realiti yg kte hadapi ketika ini. sy cuba pelajari quantum jumping tu tetapi agk sukar. boleh saudara explain? sy berminat.

  BalasPadam
 4. boleh invited sye dlm blog mistisfile, dulu sye sentiasa mengikuti perkembangan mistisfile.

  BalasPadam
 5. as salam tn ajaque...

  kalau matrix = control....dn kita perlu keluar dr matrix utk melihat sesuatu yg dimensi lain TETAPI bukankah kita sendiri telah d programkan oleh programmer yg mana sudah menentukan bhw kita dpt keluar dr matriks ini atau tidak...maksudnye segala apa tindak tanduk kita ni seolah2 telah mmpunyai satu plan yg telah d programkan....kita Berjaya,gagal,sedih,gembira,usaha,malas,dsbgnya adalah sesuatu yg telah dprogram....jd usaha utk keluar dr penjara matriks ini juga bergantung kpd plan diri kita
  mohon pencerahan

  BalasPadam