Bangsa Mim

Artikel ini dikarang oleh Pak Cikli. Tujuan saya meletakkannya di sini untuk memudahkan diri saya mentelaah dan kepada follower blog ini untuk sama sama membincangkan tentangnya

1. Pendahuluan
2. Era Nabi Adam A.S.
3. Banjir Besar
4. Warisan Nuh A.S.
5. Warisan Rasul dan Nabi
6. Era Nabi Ibrahim A.S.
7. Era Al Imran
8. Takkan Hilang di Dunia
9. Melayu?
10. Tanah Jawi
11. Dunia Melayu
12. Pembuktian
13. Bani Ta Mim

7 ulasan:

 1. untuk pegetahuan blogger, artikel ini bukan di karang oleh pakcikli bahkan dia seorang manupulator dan mencuri karya orang lain dan klaim itu adalah karyanya. ini adalah perbuatan khianat. bagaimana perasaan penulis bila karyanya di khianati oleh orang melayu sendiri. agaknya, bagaimana melayu nak bangkit kalau inilah cara melayu berkerja dan berfikir. sekian

  BalasPadam
  Balasan
  1. Kalau begitu,beritahu kami karya siapa sebenarnya?

   Padam
  2. Maaf rasanya idea asal kepunyaan saudara Aiz penulis blog nusanaga...

   Padam
 2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  BalasPadam
 3. MasyaAllah , sefaham saya mengenalinya, banyak hasil tulisan Ajaque Rahman seorang penulis yang berpengalaman luas dalam bidang Saintis Islamiah UKM etc. Mohon jangan buat spekulasi tidak baik terhadap beliau.Jikalau ingin kepastian sila hubungi terus melalui talian. Beliau seorang yang hebat dan anak jati Kedah Penang ,Malaysia. Hasil tulisan beliau banyak dishare dicopypaste oleh para pengemar Nusantara.

  BalasPadam
 4. MasyaAllah , sefaham saya mengenalinya, banyak hasil tulisan Ajaque Rahman seorang penulis yang berpengalaman luas dalam bidang Saintis Islamiah UKM etc. Mohon jangan buat spekulasi tidak baik terhadap beliau.Jikalau ingin kepastian sila hubungi terus melalui talian. Beliau seorang yang hebat dan anak jati Kedah Penang ,Malaysia. Hasil tulisan beliau banyak dishare dicopypaste oleh para pengemar Nusantara.

  BalasPadam
 5. MasyaAllah , sefaham saya mengenalinya, ini adalah hasil tulisan Ajaque Rahman seorang penulis berpengalaman luas dalam bidang Saintis Islamiah UKM etc. Mohon jangan buat spekulasi tidak baik terhadap beliau.Jikalau ingin kepastian sila hubungi terus melalui talian. Beliau seorang yang hebat dan anak jati Kedah Penang ,Malaysia. Hasil tulisan beliau banyak dishare dicopypaste oleh para pengemar Nusantara.

  BalasPadam